header1

Clinic44 biedt een breedt scala aan huidverbeterende en huidverjongende behandelingen aan. Deze behandelingen kunnen los, maar ook in kuurverband gevolgd worden. Vanzelfsprekend biedt een kuur de beste resultaten.

Bij alle gezichtsbehandelingen geldt dat er eerst een intake wordt afgenomen. Tijdens het intakegesprek worden uw wensen en doelen besproken. Op deze manier is het mogelijk om de behandeling geheel aan uw wensen aan te passen. Daarnaast zal de huidtherapeut op deskundig oogpunt haar advies uitbrengen om maximaal resultaat te kunnen behalen. De kennismakingsbehandeling is een behandeling inclusief uitgebreide intake en huidanalyse. Door deze behandeling kan de huidtherapeut de behoefte van de huid en uw persoonlijke wensen in kaart brengen. Op deze manier biedt Clinic 44 aan iedere klant een behandeling op maat.

Naast de huidverbeterende behandelingen biedt Clinic44 ook veel ontspannende, verzorgende en ontstressende behandelingen aan.

Gaat u voor huidverbetering op topniveau en maximaal resultaat? Dan is het Beauty Innovation Program iets voor u. Wilt u meer weten over dit innovatieve programma, klikt u dan hier of maak een vrijblijvende afspraak met de huidtherapeut voor meer informatie.

Om het maximale uit de behandelingen te halen wordt geadviseerd om de behandeling thuis voort te zetten met bijpassende producten. De specialist kan u hier meer over adviseren.

Clinic44 biedt voor de volgende huidtypen een huidverbeterende behandeling aan

Acne, rest-acne en acnelittekens

Littekens (na trauma, brandwonden etc.)

Rosacea en couperose

Mannenhuid

Pigment (diverse soorten pigment), oppervlakkig pigment en diep gelegen pigment

Anti-age (fijne lijntjes, rimpels, verkleuringen, vlekjes en plekjes)

Vette huid

Droge huid

Gecombineerde huid

Gepigmenteerde huid