Bij het Beauty Innovation Program wordt er gewerkt in 4 fases om zo het optimale resultaat te bewerkstelligen.

Fases van het Beauty Innovation Program:

  1. Intake & diagnose treatment
  2. Reset treatments
  3. Skin Perfection treatments
  4. Healty skin treatments
Fase 1: Intake & diagnose treatment

Deze fase is erop gericht om de huidcondities in kaart te brengen. Alsmede worden doelen en wensen besproken om zo voor iedere klant een behandeling op maat te kunnen aanbieden. Deze behandeling bestaat uit 3 fases.

Intake fase: Om het optimale resultaat te behalen, worden uw doelen en wensen besproken. Tevens wordt uw huidconditie in kaart gebracht om zo de beste behandelmethode uit te kiezen.
Behandelfase: Tijdens de behandelfase kunt u kennismaken met de producten en werkwijze van Clinic44
Afsluitfase: Gedurende de afsluitfase wordt er een advies op maat meegegeven om maximaal resultaat te bewerkstelligen. Dit advies kunt u meenemen en thuis nog eens rustig nalezen.

Fase 2: Reset treatments

Tijdens deze fase wordt ervoor gezorgd dat de huidcondities weer genormaliseerd worden. Om huidverbetering te bewerkstellingen dient de huid haar natuurlijke conditie terug te krijgen. De huid wordt weer terug in balans gebracht. Hoe lang deze fase duurt is afhankelijk van de huidconditie en de wensen van de klant. Tevens bereidt deze fase de huid voor op de volgende fase.

Fase 3: Skin Perfection treatments

Deze fase is erop gericht om huidverbetering te behalen en uw huid weer in topconditie te brengen. Huidproblemen worden aangepakt en wensen in acht genomen. Verder richt zich deze fase ook op:

– Het herstellen van de vochtbalans
– Het verbeteren van de elasticiteit en versteviging
– En het revitaliseren van de huid

Fase 4: Healthy skin treatments

In deze laatste fase is het maximale resultaat bereikt. deze laatste fase is erop gericht om het resultaat vast te houden. De huid wordt beschermd en in topconditie gehouden.

Heeft u vragen over het programma, uw huid, huidproblemen, huidconditie, behandelingen en/of producten, neem dan gerust contact op.