DQ zeDQ3_15694f4eb7er intensieve producten

De productlijnen van DermaQuest bieden luxe verzorging en zijn rijk aan plantenstamcellen, peptiden en vitaminen. De hydraterende en beschermende  ingrediënten zijn onmisbaar voor een vitale huid. Onze producten doen meer dan alleen voorbereiden en verwennen. Goede reiniging, hydratatie,  versterking en bescherming zijn basisbehoeften voor alle huidtypen. Deze basis is het uitgangspunt voor de geavanceerde behandelingen in onze  resultaatgerichte, op maat gemaakte protocollen. DermaQuest heeft producten ontwikkeld die de effecten van behandelingen behouden. Onze filosofie  brengt u verbluffende resultaten. Geniet van luxe verzorging en op uw huid afgestemde behandelingen.

 Huidverzorging met een visie
Sinds 1999 ontwikkelt DermaQuest verfijnde huidproducten voor thuisgebruik en professionele behandelingen. Vandaag de dag zijn we leider op het gebied van plantenstamcellen en behoren we tot de top van de internationale huidverzorging voor alle huidtypes, geavanceerde behandelprogramma’s en unieke lagentechnologie, waardoor huidverzorging een ongekend niveau bereikt.

Innovatieve peelbehandelingen voor huidverbetering
Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een DermaPeel kuur te ondergaan. Het assortiment DermaPeelings van DermaQuest is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en specialisten en behoort tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder een langdurig herstelproces.

Welke Dermapeeling behandeling is het beste voor mijn huid?
Er zijn verschillende peelings variërend in sterkte, van lichte die progressief resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode heeft tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben. Tijdens een intakegesprek zullen we samen met u uw specifieke huidinformatie in kaart brengen, waarna we kunnen bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het beste volstaat. DermaPeeling behandelingen zijn in kuurverband nodig om het gewenste resultaat te behalen en worden ondersteund door de juiste producten voor thuisgebruik om het optimale resultaat te behalen. U krijgt hierover een uitgebreid advies van onze DermaQuest huidspecialisten.

Hoe werkt een DermaPeeling behandeling?
Bij een DermaPeeling wordt een vloeistofoplossing op de huid aangebracht welke de huid stimuleert en het beoogde probleem systematisch verbetert. De uitvoering van de DermaPeeling behandeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze. Deze werkwijze is bewezen effectief en zorgt voor het beste resultaat.
Stap 1: Reinigen
Stap 2: Voorbereidingsoplossing ter voorbereiding op de DermaPeelings
Stap 3: DermaPeeling
Stap 4: DermaQuest huidverbeterende producten
Stap 5: Advies producten voor thuisgebruik

Doet een DermaPeeling pijn?
Wat u tijdens de behandeling kunt ervaren, is afhankelijk van de sterkte van de DermaPeeling. Dit kan oplopen tot een warme sensatie met licht prikkelen. Om dit te compenseren is het mogelijk dat uw DermaQuest specialist door middel van een kleine ventilator lucht over uw gezicht verspreidt om de behandeling zo comfortabel mogelijk voor u te maken.

Wat is de hersteltijd van een DermaPeeling?
De duur van het herstelproces na een behandeling wordt voornamelijk bepaald door de sterkte van de DermaPeeling. Direct na de behandeling kan uw huDQ4_0fa869dbcdid er licht rood uitzien, maar dat zal snel afnemen. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Zorg dat u de nazorginstructies van uw DermaQuest         specialist nauwkeurig opvolgt.