Clinic44 biedt een breed scala aan mogelijkheden. Door het werken met resultaatgerichte behandelingen, hoogwaardige apparatuur en de beste producten kan Clinic44 uw huid weer in topconditie brengen.

Wilt u dit uitproberen en kennismaken met een nieuwe manier van werken? Dan is Clinic44 de juiste partij voor u.

Clinic44, uw specialist op het gebied van huidverbeterende, -verzorgende en -ontspannende behandelingen. Nieuwsgierig! Maak dan eens een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.

Kennismakingsbehandeling:

Om het optimale resultaat te behalen wordt de behandeling gestart met een uitgebreide intake. Uw doelen en wensen worden besproken. Tevens wordt uw huidconditie in kaart gebracht om zo de beste behandelmethode uit te kiezen.

Na het intakegesprek wordt de huid intensief gereinigd en wordt er een huidanalyse afgenomen. Ook onzuiverheden worden verwijderd. Na het verwijderen van de onzuiverheden krijgt u een heerlijke 20 minuten durende massage van nek, schouders, decolleté en gelaat. Daarna wordt er een masker en een oogmasker aangebracht aangepast op het huidtype en behoefte van uw huid. De behandeling wordt afgesloten met aanvullende verzorging.

Na de behandeling wordt er een advies op maat meegegeven om maximaal resultaat te bewerkstelligen. Dit advies kunt u meenemen en thuis nog eens rustig nalezen.

Huidverbetering zonder consessies! Daar gaat u toch ook voor?