Clinic44 hecht veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Clinic44 stelt het zeer op prijs als u deze ervaringen met ons wilt delen. Heeft u een review, laat dan een bericht achter.

Het was een geweldige ervaring, voor mij geen andere schoonheidsspecialiste meer!

Een schoonheidsspecialiste en huidtherapeut die weet hoe het hoort. De dame in kwestie Susan Pinto is zeer vakkundig en bezit veel kennis. Ik voelde me gelijk op me gemak. Er heerst daar een fijne persoonlijke sfeer. Er zijn veel goede schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten, maar deze spant de kroon. Ze neemt alle tijd voor haar klanten. Ook voor advies ben je bij Susan aan het goede adres. Het was echt een geweldige ervaring en voor mij komt er geen andere schoonheidsspecialiste aan mijn huid. Een aanrader voor iedereen zelfs wanneer je al een vaste schoonheidsspecialiste hebt. Zeker de moeite waard om dit uit te proberen.

Clinic44 Fb Avatar

Huidtherapeut en zeer vakkundig!

Wat een ontzettend goed bedrijf. Zoveel kennis niet te vergelijken met een gewone schoonheidsspecialiste. Susan is ook huidtherapeut en zeer vakkundig, ze heeft ook veel kennis van huidkanker en andere aandoeningen. Neemt alle tijd en kijkt niet op de klok. Je voelt je herboren. Ik kom zeker terug.

Clinic44 Fb Avatar