Mijn naam is Susan Pinto. Ik ben het brein achter en het gezicht van Clinic44. Naast allround schoonheidsspecialiste ben ik gediplomeerd huidtherapeut. Ik ben in verscheidenen klinieken in binnen- en buitenland werkzaam geweest. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in diverse behandelingen, huidtypes en huidsoorten. Ook heb ik met diverse artsen samengewerkt waardoor ik veel kennis en kunde heb verworven op het gebied van huidproblemen. Door deze ervaringen mag ik met recht zeggen dat ik expert ben op het gebied van huid, huidverzorging, huidverbetering en anti-age.

Alle behandelingen worden met de grootst mogelijke zorg en aandacht gegeven. De behandelingen worden naar eigen visie gegeven, daarnaast worden uw doelen en wensen meegenomen om zo een onvergetelijke ervaring te creƫren. Elk mens is uniek en zo ook uw huid, daarom krijgt iedereen bij Clinic44 een behandeling op maat. Is het gewenste resultaat bereikt? Door middel van de juiste adviezen en persoonlijke begeleiding kunt u het resultaat op langere termijn vast blijven houden.

Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit. Om de kwaliteit te waarborgen volg ik regelmatig cursussen en school ik mij bij. Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister en ik ben lid van de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten). Zo bent u verzekerd van gedegen kwaliteit. Om kwaliteit geregistreerd te blijven volg ik regelmatig cursussen, school ik mij bij en onderga visitaties en/of andere kwaliteits- en deskundigheid bevorderende activiteiten. Op deze manier blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op gebied van huid- en schoonheidsbehandelingen.

Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige apparatuur en de beste producten.

Kom binnen en ervaar zelf dat Clinic44 anders is.